Home

Bel

Een oprechte en creatieve doener

​

Als tweede kind uit een gezin van vier, ben ik in een klein dorpje in Friesland geboren. Ons gezin (internationaal georiënteerd) een niet bepaald gewoon gezin, was een bijzonderheid in het dorp. 

Al vroeg in mijn leven ben ik geconfronteerd met ‘anders’ zijn en de gevolgen daarvan.

​

‘Anders’ zijn heeft ertoe geleid dat ik binnen het onderwijssysteem een andere route heb doorlopen dan de gebruikelijke. 

Rond mijn 20ste ben ik in de werkplaats van mijn vader gaan onderzoeken en ontdekken wat ik met mijn handen kon doen. 

Ik kwam erachter dat mijn ambitie lag in het werk dat mijn vader deed. Namelijk in het ambacht van instrumentmaker. Een Technische opleiding lag toen voor de hand. 

​

​

Het verloop van mijn loopbaan 

​

Na deze mbo-opleiding ben ik begonnen met werken bij een uitzendorganisatie. Eerst als intercedent waar ik verantwoordelijk was voor de arbeidsbemiddeling van technisch personeel en geëindigd in de functie van vestigingsmanager

Daarna ben ik als corporate recruiter aan de slag gegaan bij diverse landelijke organisaties binnen de technische branche. 

​

Ergens begon iets te bloeien van een verlangen naar meer kennis op het gebied van Personeelszaken. 

Het volgen van een Hbo HRM-opleiding op mijn 36ste was de vervolgstap. In mijn vrije tijd werkte ik als 1ste klas brandweervrouw bij het plaatselijke brandweercorps. 

​

Op mijn 40ste ben ik als HR-adviseur gaan werken bij UWV binnen het domein van Sociaal Medische Zaken. 

In 2012 heb ik Loep & Verrekijker opgericht en werk ik sindsdien vanuit mijn praktijk als (loopbaan)coach en trainer.

​

Ik ben een echte laatbloeier die met een schat aan ervaring in de omgang met mensen van allerlei pluimage inhoud geeft aan deze vorm van dienstverlening.

​

Over mijn werk

​

Elke mens is regisseur van zijn eigen probleem. Mijn werk als coach heeft als doel de mens te leiden naar een werkbare kijk óp en een concrete stap náár de oplossing van zijn probleem. De problemen waar ik het over heb zijn werk gerelateerd. 

​

Gaat alles nog goed, dan blijf ik meestal uit beeld. Is er sprake van bijvoorbeeld reorganisatie, innovatie, (bovenmatig) verzuim, problemen in de samenwerking, persoonlijke vraagstukken die het plezier in werk belemmeren, dan wordt mijn dienstverlening gevraagd. 

​

Een open en niet veroordelend contact, waarin speelsheid, humor en compassie aanwezig zijn. Dat is voor mij een voorwaarde voor een goede samenwerking bij coaching. 

​

De grootste voldoening ervaar ik wanneer ik getuige en deelnemer ben bij de ontwikkeling van mijn cliënt(en). Een ontwikkeling die uitmondt in het bereiken van een zelfgekozen doel.

​

​

​

​

​

​

​

​

​

Contactgegevens

​

J.C. Kapteynlaan 47A

9714 CN Groningen

trui@loepenverrekijker.nl

06 - 28 27 54 19

KVK: 53925157

Opgericht door Trui Vos 2012 ©